З 22 квітня 2016 введено в дію структуру та штатний розпис управління Держпродспоживслужби в Могилів-Подільському районі
27 Квітня 2016 р.
Постановою КМУ від 02 вересня 2015 року № 667 затверджено Положення про Держпродспоживслужбу. Територіальні органи Держпродспоживслужби утворені постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2015 року № 1092.
З метою забезпечення фінансування Держпродспоживслужби прийнято розпорядження КМУ від 27 січня 2016 року № 76-р. Затверджено структуру апарату Держпродспоживслужби та погоджено її з Міністром аграрної політики та продовольства України. Штатний розпис та кошторис апарату Держпродспоживслужби затверджено за погодженням з Мінфіном.
Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2016 р. № 106-р Головою Держпродспоживслужби призначено Володимира Лапу.
Відповідно до розпорядження Кабінету міністрів України від 6 квітня 2016 року № 260-р «Питання Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів» Держпродспоживслужба офіційно розпочала роботу і приступила до виконання функцій.
Наказом Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 1.03.2016 р № 134-к призначено заступником начальника управління – начальника відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарії Управління Держпродспоживслужби в Могилів-Подільському районі , а також виконуючого обов’язки зазначеного управління Вусатого Івана Івановича.
13 квітня 2016 року затверджено структуру Управління Держпродспоживслужби в Могилів-Подільському районі